Jesus

Bagus Blog

Grunge

Custom Search

Time

Translator
Contact Detail


Kumpulin Dollar






comment pliSS

traffic sources
Free counters!
Paid to Click / Nge"klik" Terus Dibayar (Uang saku dari internet)
Friday, April 18, 2014
bagi teman-teman yang sering online berjam-jam di kantor atau di warnet, dari pada bosen mendingan main Paid To Click atau nge klik iklan terus kita di bayar :D disini saya main di clixsense dan neobux, hati2 juga main PTC, kebanyakan dari mereka scamer.Clixsense & neobux salah satu PTC paling terpecaya sampai saat ini :D

pada clixsense teman2 bisa mendapat 15-20 iklan dengan nilai $0.001 up to $0.05.caranya klik pada iklan,muncul tab baru kemudian klik captcha gambar kucing gan,,haha.
masih ada lagi "playing clixGrid" yaitu kitta main klik iklan secara random dan mendapat kesempatan 25x klik jika beruntung kita bisa mendapat $0.10 up to $5.
kerjakan task jika tersedia kita akan mendapat reward senilai $0.07-$0.21 .lumayan gan iseng² ga da kerjaan kita dapet dollar :D
payout minimum untuk clixsense sebesar $8 pembayaran melalui paypal.setelah payout barulah bisa kita cairkan ke bank lokal milik kita gan,untuk lebih lengkapnya bisa kunjungi http://www.clixsense.com/?4078909 atau klik pada banner clixsense di bawah ini :D


yang kedua saya main di Neobux, salah satu PTC terpercaya sejak jaman Firaun,haha
di sini kita diberi iklan untuk di klik sekitar 12-15 iklan/hari dengan nilai $0.001 - $0.05. payout minimum NeoBux sebesar $2 gan,
kedua PTC ini memiliki kelebihan masing² gan, klik banner neobux jika ingin saja (tidak memaksa lho gan) . jangan lupa untuk memiliki akun paypal dulu untuk pembayaran dari PTC tersebut


ada lagi nih gan, ini iklanya paling banyak bisa bikin jari kita kriting,payout minimalnya $0.02 .cekidot

















<---iseng² minta payout dari bucks4share,klik biar jelas
















<---payout kedua nih $8 dari clixsense..klik biar jelas


sebenarnya masih bnyak lagi link ptc yg saya mainkan... hihi

posted by bagus prayitno @ 11:30 AM   0 comments
My Proof Payment from PTC... |~(˘▾˘~)(~˘▾˘)~
Monday, March 17, 2014
iseng² dapet dollar nih gan..klik biar gede  |~(˘▾˘~)(~˘▾˘)~

posted by bagus prayitno @ 8:33 AM   0 comments
About Kurt
Sunday, September 23, 2012
1. Kurt Cobain tidak pernah menyebut kalau musiknya beraliran Grunge. Kurt sendiri benci dengan istilah “Grunge”. Dia lebih suka menyebut musiknya sebagai punk-rock atau Alternative Rock.
2. Kurt Cobain mengaku, jika lagu-lagu Nirvana terinspirasi dari The Beatles dan Black Sabbath. Dia mengagumi John Lennon tapi tidak suka dengan Paul McCartney.

3. Eddie Van Halen, si gitaris terkenal yang legendaris itu pernah minta jamming bareng Kurt, tapi Kurt menolaknya mentah-mentah.

 4. Lagu "Polly" disebut Bob Dylan sebagai lagu Nirvana paling cerdas.

5. Kurt Cobain mengaku jika reff "Smells Like Teen Spirits" “mencuri” dari reff lagu "More Than A Feeling"-nya Boston.
6. ”Stairway to Heaven” adalah lagu yang pertama kali dipelajari Kurt Cobain saat dia mulai les gitar. Gitar yang dia pakai ber-merk Ibanez.

7. Alat musik pertama yang dimainkan Kurt Cobain saat kecil adalah satu set drum plastik Mickey Mouse.
8. Album pertama Nirvana, Bleach, diambil dari poster pencegahan AIDS yang bertuliskan “Bleach Your Works”

9. Sebelum menamakan band-nya NIRVANA, Kurt mempertimbangkan nama-nama: Poo Poo Box, Designer Drugs, Whisker Biscuit, Spina Biffida, Gut Bomb, Egg Flog, Pukeaharrea, Puking Worms, Fish Food, Bat Guana dan Imcompotent Fools.


10. Kurt mengaku kalo video clip lagu Heart Shaped Box terinspirasi dari mimpi-mimpinya.

11. Setelah orang tuanya bercerai, Kurt tinggal bersama ayahnya di sebuah trailer. Di tahun-tahun itu Kurt juga dibelikan Mini Bike, Yamaha Enduro 80. Mini Bike tersebut dia gunakan setiap hari keliling lingkungan tiap hari dan jadi perhatian orang-orang di sekitarnya.
12. Jaman-jaman Kurt SMP, dia tidak pernah melewatkan untuk menonton Saturday Night Live dan bercita-cita ingin jadi bintang di SNL. Dan akhirnya dia berhasil juga.

13. Pacar pertama Kurt di jaman SMP bernama Roni Toyra. Kurt memberikan gambar-gambar buatan dia untuk menyatakan hubungan mereka.

14. Tahun 1982, Kurt membuat film berjudul Kurt Commits Bloody Suicide. Di film itu Kurt menunjukkin sisi gelap dirinya akibat perceraian orang tuanya. Ada adegan dimana Kurt memotong pergelangan tangannya sendiri menggunakan potongan kaleng minuman.

15. Kurt mengaku punya “sifat turunan untuk bunuh diri”. Salah satu kakek Kurt, Burle Cobain (kakak tertua dari kakek Kurt, Leland Cobain) bunuh diri dengan cara menembakkan pistol kaliber 38 ke perut dan kepalanya.

16. Dave Grohl mengaku selama bergabung di Nirvana, dia cuma 2 kali dipuji oleh Kurt.
17. Kurt pernah melakukan pelecehan seksual kepada seorang wanita keterbelakangan mental. Dia lolos dari tuduhan karena kurangnya bukti dan wanita tersebut tidak bisa menunjukkan kepada orang bahwa Kurt yang melakukan pelecehan itu.
18. Kurt Cobain sering mengatakan kalau dalam bermain musik yang terpenting adalah emosi, bukan skill. Dan melodi yang pertama, bukan lirik. Tapi, banyak lagu-lagu Nirvana yang liriknya sangat dalam meceritakan kehidupan Kurt.

19. In Utero, nama album terakhir Nirvana, diambil dari puisi Courtney Love.
20. Sebelum bunuh diri, Kurt Cobain menulis surat bunuh diri di sebuah kamar gelap. Kemudian menghisap rokok Camel Light, meminum beberapa teguk beer Barq’s dan menyuntikkan heroin jenis black tar ala Meksiko.

  21. Shotgun yang dipakai Kurt Cobain untuk bunuh diri adalah jenis Remington-M11 yang biasa dipakai pemburu untuk menembak bebek dan burung. Shotgun jenis ini gak bikin tubuh hewan buruan pecah. Ini juga yang membuat kepala Kurt tidak hancur waktu peluru menembus dagunya
22. Cara kenalan dengan Courtney Love (istrinya) adalah dengan bergulat

23. Kurt juga pernah di tolak sama Toby Vail
24. Band favorit Kurt adalah Melvins

 http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=16289152
posted by bagus prayitno @ 8:41 AM   2 comments
DIALOG IMAJINER CHE BERSAMA MENDIANG KURT COBAIN
Monday, September 10, 2012

Barusan saya cari-cari artikel tentang Kurt, dan akhirnya saya nemuin kaya gini yang mungkin kalian para grungy bisa untuk nambah semangat grunge :D saya copas dari
"http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=7156959"
write by :
negid
kaskus addict
UserID: 2351027
Join Date: Dec 2010
Location: Di setiap tatapan matamu

Ini sebuah tulisan dan interview paling merepotkan, gue pikir ini akan menjadi wawancara paling sia-sia dalam hidup gue. Seorang teman yang mempunyai ayah seorang super paranormal, selain punya indra ke tujuh, sang ayah seorang peneliti ruang angkasa, penggemar led zeppelin dan katanya pernah mewawancarai tokoh nasional Soekarno di dunia ghaib. Usul teman untuk mewawancarai Kurt Cobain adalah ide paling gila dan sinting yang ga pernah kepikir. Gue akhirnya menemui sang paranormal nyentrik itu, dan gue pikir apa salahnya di coba? walau ini pekerjaan interview paling aneh. Dalam hati, bisa jadi roh atau arwah yang berdialog sama gue nanti bukan mendiang Kurt Cobain, bisa jadi itu jin atau iblis yang menyerupai Kurt. Tapi peduli setan, gue cuma pengen merasakan sensasi aja, lucu-lucuan aja.

Dialog ghaib itu harus malam hari dilakukan tak bisa di tawar, dan tepat jam 11 malam, gue mulai ditanya: nama asli Kurt, lahir dan kapan dia mati, si ayah menulisnya diatas daun pisang dengan tinta merah, gue mulai merasa merinding. Si Bapak menutup mata lalu mulai ritual pemanggilan itu di mulai. Gue membiarkan si bapak selama 10 menit, tiba-tiba mata bapak melek dan berkata: "kamu mau dialog langsung atau saya saja yang bertanya?", gue jawab: "pak, saya udah bawa beberapa pertanyaan yang udah saya siapkan dalam bahasa Inggris", si bapak berusaha meyakinkan gue bahwa tak masalah jika bertanya dengan bahasa Indonesia, tapi gue maksa untuk bertanya dengan bahasa inggris, gue pikir dialog Inggris akan memuaskan penasaran gue.

Si bapak mulai pejamkan mata, lehernya lambat laun bergerak, makin kencang dan mimik muka bapak tiba-tiba berekspresi MALAS, bahkan SUPER MALAS...gue pikir, “anjiiiis, gue pernah liat ekspresi Kurt yang begini nih dari beberapa foto yang gue liat”. Gue sedikit tegang, lalu ngeliat temen gue, dan dia cuma bilang dengan bahasa gerak mulut tak terdengar meyakinkan gue, “sebentar lagi dia datang”. Si bapak membuka matanya, ketegangan mulai sampai puncaknya, gue cuma berharap ini ga akan mengganggu kejiwaan gue, sedikit berdoa berharap gue ga ikut kesurupan, sabar nunggu reaksi apa yang akan dia katakan. Arwah kurt hanya terdiam, dan anehnya sorot matanya hanya melihat tajam ke arah kertas pertanyaan yang gue pegang, dengan berbisik Kurt mengeluarkan kata pembuka: "people are dying….” Gue spontan jawab: “Hello Kurt!!!”, dia cuek dan suaranya makin keras: “Right, people are dying”….andaikan ada kamera yang menanggkap reaksi kaget gue saat itu, dalam hati gue cuma bisa bilang: “gilaaa”….”anjiiiing”….gue
hampir ga sanggup membenarkan apa yang gue denger, itu suara parau berkaratnya Kurt Cobain.

Pelan-pelan dan sangat rahasia gue mulai merekam perbincangan aneh itu di program voice record handphone tanpa di ketahui siapapun, padahal si Bapak pernah mengancam untuk tak merekam kejadian aneh itu dalam bentuk apapun. Ini adalah hasil perbincangan itu, semua naskah udah gue terjemahkan dalam bahasa Indonesia. Selamat membaca dialog aneh/imajiner ini. Terimakasih untuk Bapak Warshito Sardjan (paranormal) atas mediasi ajaibnya dan tentunya arwah Kurt yang ntah kenapa mau hadir untuk berbincang, makasi Kurt atas perbincangan 20 menit yang berharga, walaupun selama berdialog gue tetep aja di perlakukan sama Kurt orang yang ga di harapkan untuk berdialog, sepanjang 20 menit dia membiarkan gue jadi orang yang tetap asing.

Tapi ini adalah dialog bersejarah. Teman-teman di klab ngobrol INTERAKSI HATI (I.S.I) udah gue perdengarkan hasil rekaman perbincangan itu, dan hasilnya kita harus membuat acara untuk MENGENANG, MENGHORMATI dan MERAYAKAN kebesaran band bernama NIRVANA di Bandung. Sebuah acara dari dan untuk komunitas GRUNGE di manapun berada. Inilah cara komunitas GRUNGE Bandung melakukan CELEBRATING THE HISTORY OF NIRVANA. Setelah Lebaran event ini akan di gelar. Melibatkan banyak band grunge lokal dan di harapkan acara SALILANA NIRVANA (SELAMANYA NIRVANA/THE IMMORTAL OF NIRVANA) ini akan jadi acara rutin tiap Tahun untuk membangkitkan arwah musical NIRVANA. Selamat membaca, hadiri perayaan-nya.
-------------------------------------------------------------------
CHE: Apa kabar Kurt? Saya minta waktu sebentar untuk bertanya?
KURT: Omong kosong apa ini? Apakah kamu teman kematian ku? Bagaimana cara kamu mati?

CHE: Saya penggemarmu, ini bukan interview Kurt, ini dialog.
KURT : ya, cara membuat sebuah band hebat, Jangan pernah memberi kesempatan interview dengan siapapun.

CHE: Apa yang kamu lakukan setelah selesai dengan NIRVANA?
KURT: selesai? Mmmh…apa yang selesai? Tahun berapa ini? Apa yang selesai?

CHE: 2009 Kurt.
KURT: tahun 1994 NIRVANA selesai? kenapa masih memburu ku untuk bertanya?

CHE: Karena kami akan membuat event besar untuk mengenang dan merayakan NIRVANA, di sebuah kota bernama Bandung Indonesia. Ingin bergabung?
KURT: (Kurt tidak menjawab pertanyaan, dia berdiri perlahan melihat langit-langit ruangan sambil melihat ke arah poster The Beatles yang tergantung di dinding ruangan, sementara gue masih ga percaya dialog ini terjadi).

CHE: Kurt, kamu dengar suara saya?
KURT: (kali ini Kurt memejamkan mata, sementara nafasnya tergesa-gesa resah, duduk dan terjatuh)

CHE: Pak warshito, ini bisa di lanjutkan? (gue berusaha bertanya pada jasad pak warshito yang tersungkur jatuh, dan tak lagi berharap Kurt yang menjawab)
KURT: Hey, dimana orang-orang itu berada? (ternyata arwah Kurt masih di jasad pak Warshito)

CHE: Siapa yang kamu maksud?
KURT: Orang-orang rakus yang membunuh ku, katakan pada mereka, kalian tak akan pernah bisa memberhentikan ku.

CHE: Jika kamu merasa dialog ini harus berhenti, sampaikan kata terakhirmu untuk para penggemar mu?
KURT: Saat berkumpul bersama orang-orang yang mencintai karyaku, saat lagu “SOMETHING IN THE WAY” di mainkan, saat itu aku akan datang sesaat..


…………Suasana makin asing, gue hampir ga bisa menterjemahkan lagi bagaimana suasana aneh malam itu, Kurt lebih banyak diam, ekspresinya sangat dingin, dan terbongkar lah segalanya, Kurt menghampiri gue, bahkan langsung meraih Handphone yang sedang bekerja merekam perbincangan, dia mendekatinya. Lalu dia berbisik dengan sangat marah:

KURT: “You…Know …You…Right…”.(Kurt terjatuh, dan sepertinya dia memberi sinyal, kalo dia sudah pergi)
-------------------------------------------------------------------

Sebelum pergi dia hanya sekali tersenyum , matanya mengamati dengan serius pakaian yang gue kenakan saat itu, ntah apa maksud senyuman-nya. Saat itu gue memakai sepatu converse lusuh, celana jeans sobek yang menganga di bagian lutut, flannel dengan motif kotak berwarna hitam-putih dan kaos bergambar cover Nirvana NEVERMIND…Gue pikir, fashion statement macam ini sangat menghiburnya.

dialog/interview imajiner selesai sampe di situ. Pak Warshito tersadar, tak lama saya meminta pamit pulang karena tak terbendung lagi ingin segera menulis apa yang berhasil gue rekam. Dan gue pikir ini harus di kabarkan, harus ada perayaan atau acara untuk mengenang KURT COBAIN dan NIRVANA…SELAMAT BERKUMPUL wahai kaum KUCEL. Setelah lebaran kita berkumpul bersama di acara SALILANA NIRVANA/ SELAMANYA NIRVANA/ THE IMMORTAL OF NIRVANA.

-Che Cupumanik


ada juga comment yang bermutu :

 "Originally Posted by Superojali View Post" 
"illuminati killed kurt cobain"

dari gua sd gua da ngefans sama nirvana dan gua bakalan terusin perjuangan cobain untuk anti illuminati melalui karya2 musik gua.
CHE: Siapa yang kamu maksud?
KURT: Orang-orang rakus yang membunuh ku, katakan pada mereka, kalian tak akan pernah bisa memberhentikan ku.
mungkin ini yang dimaksud cobain
gua mao ngasi informasi aja ni gan tentang cobain sama yang media2 yang selama ini di beritain ternyata hoax semua gan,illuminati lah yang ngebunuh cobain gan, gua harap agan2 da tau apa itu illuminati jadi gua ga perlu cape2 jelasin apa itu illuminati kalo ada yang belum tau cari tau sendiri ya,
gua bakal jelasin sedikit karena ini penting bgt ada hubnya jg sama
kematiannya M.jakson,M.ali,mantan presiden j.Fkennedy,bob marley,princess diana,tupac dan masih banyak lagi yang belom keungkap.
mereka bukan sekedar musisi yang sekedar membuat musik gan tetapi mereka ingin menyampaikan sesuatu yang penting bgt tentang suatu kaum yang ingin mengusai dunia dgn tujuan jahatnya new world order cara mereka memberitahu tentang rencana dan siapa kaum tsbt melalui liryc2,videoclip2 to ga disela2 interviewnye gan mereka secara sembunyi2 memberitaunya terlalu bahaya kalo secara terang2an yang ada dibunuh dan diancurin nama baiknya melalui media2 karena selama ini kaum tersebut juga yang menguasai media2,musik industri,movie industri karena dengan mereka menguasai media2 dan dunia entertaint memudahkan mereka utk mengontrol dunia dgn brain washing sesuai dgn tujuan kaum tersebut menguasai dunia / new world order.
mereka artist2,musisi2 dan politician yang menentang rencana kaum tersebut uda pasti di ancurin nama baik nya dulu baru dibunuh uda jd tradisi mereka, kaum tersebut namanya illuminati.
dikonser terakhir nya MJ this is it yang mempunyai makna inilah saatnya Mj ingin menyampaikan yang sebenarnya terjadi tentang siapa,apa dan rencana2 illuminati tapi mereka sudah mengetahui niat MJ dan pd akhirnya dibunuh.
dan uda banyak bgt liryc2 MJ or videoclip2nya MJ yang membeberkan siapa mereka dan aparencana mereka secara sembunyi2.
begitu juga dengan kurt cobain gan,kurt cobain pada awal nya ia emang pengen jadi musisi dunia tapi setelah dia masuk dunia musik industry kenyataannya beda bgt gan ada suatu kaum yang ingin menguasai dunia sebenernye cobain dah ga mao berada di nirvana semenjak tau illuminati cara mereka ngebrainwash bener2 jahat bgt gan,
dengan melalui liryc2,videoclip and disetiap sela2 interviewnya cobain mencoba menyampaikan.
yang uniknya cara cobain menyampaikan melalui Beberapa musik2nya apabila lagu tersebut di reverse ada pesan2 tersembunyi yang cobain ingin sampaikan untuk kaum illuminati. dan alasannya knp cobain banting2 alat pas manggung & knp nirvana pake baju2 cewe. itu sebagai wujud nirvana menentang kaum illuminati utk new world order. karena cobain ga mao tindakan prilakunya, kostum2nya dan lirycnya,setiap kata2nya kalo di media diatur untuk membrainwash para fans nya cobain demi kapentingan kaum illuminati new world order.
dan sekarang uda banyak bgt musisi2 yang berada di illuminati musik industry contoh uda pasti lady gaga,britney,justin bieber jay z and banyak lagi yang pasti yang view nya uda gila2an secara mereka yang ngusain media2 tapi untuk musisi2 yang anti illuminati seperti cobain masih sedikit contohnya Mos Def, Cornell West, Charlie Sheen, Gary Busey, Martin Sheen, Immortal Technique, muse, Robbie Williams, David Lynch, Slipknot, Eminem, Jadakiss dll. lo bisa search di youtube.


"WE TRUST IN GRUNGE"
posted by bagus prayitno @ 11:36 AM   0 comments
Grunge Various Artists "The Grunge Years"
Friday, August 17, 2012

Hi grunge man, this time I will give info about the stream of grunge compilation album.
"The Grunge Years" was released in 1994. This album contains 13 tracks total. mixture of many grunge bands. The following track list:














TRACK LIST :
1Nirvana - Dive
2L7 - Shove
3Tad - Stumblin' Man
4Beat Happening - Red Head Walking
5Mark Lanegan - Ugly Sunday
6
Screaming Trees - Change Has Come
7The Fluid - Tomorrow
8The Afghan Whigs - Retarded
9Babes In Toyland - House
10Mudhoney - Come to Mind
11The Walkabouts - Long Black Veil
12Love Battery - Between the Eyes
13Dickless - Saddle Tramp

This album is perfect, sorry i did not include a link to download, it's a violation.


posted by bagus prayitno @ 12:06 PM   0 comments
NIRVANA
Wednesday, August 15, 2012
Nirvana sebuah band grunge populer dan sangat berpengaruh Amerika. Band ini dibentuk di Aberdeen, Washington pada 1987, dan merupakan bagian dari adegan grunge Seattle dari 80-an. Band grunge lain Seattle seperti Pearl Jam, Alice in Chains dan Soundgarden juga mendapatkan popularitas, dan, sebagai akibatnya, rock alternatif menjadi genre yang dominan di radio Amerika dan Kanada dan televisi musik selama awal-ke-pertengahan 90-an.

Inkarnasi awal Nirvana terdiri dari Kurt Cobain pada gitar dan vokal, bassist Krist Novoselic, dan drummer Chad Channing. Setelah yang singkat sebagai bagian empat pada tahun 1989 dengan penambahan kedua gitaris Jason Everman, mengikuti setelahnya oleh penggantian Channing pada drum pada tahun 1990, band ini menemukan lineup yang akan membentuk inti dari kelompok ketika mereka menambahkan mantan jeritan drummer Dave Grohl.

Sebagai vokalis Nirvana, Cobain mendapati dirinya disebut di media sebagai "juru bicara dari satu generasi", dengan Nirvana band "flagship" dari "Generasi X". Cobain merasa tidak nyaman dengan perhatian, dan ditempatkan fokusnya pada musik band, menantang penonton band dengan album studio mereka jauh lebih abrasif ketiga In Utero, dianggap sebagai upaya sadar untuk menumpahkan penonton mereka. Sementara popularitas mainstream Nirvana menyusut di bulan-bulan setelah rilis, penonton inti mereka dihargai interior gelap band ini, terutama setelah 1993 kinerja mereka di MTV Unplugged dengan Meat Puppets , sebuah band yang Cobain selalu mengidolakan, tampil dengan lagu-lagu mereka
,Oh, Me, Plateau and Lake Of Fire.Ia kemudian dirilis dan menduduki puncak tangga lagu pada tahun 1994.

Singkat berjalan Nirvana berakhir dengan bunuh diri Cobain pada tahun 1994, tapi popularitas band ini diperluas pada tahun-tahun berikutnya. Delapan tahun setelah kematian Cobain, “You Know You’re Right”, sebuah demo yang belum selesai yang band ini merekam dua bulan sebelum kematian Cobain, diatapi playlist radio seluruh dunia. Sejak debut mereka, band ini telah menjual lebih dari lima puluh juta album di seluruh dunia, termasuk lebih dari sepuluh juta kopi dari Nevermind di Amerika Serikat saja. Nirvana tetap kehadiran yang konsisten di stasiun radio di seluruh dunia.

Pada tahun 2004, box set “With the Lights Out”, koleksi sesi radio, demo rumah, demo studio dan disensor, dirilis. Setahun kemudian, "Sliver: The Best of the Box" dirilis, kompilasi dari lagu yang dipilih "WTLO", tetapi dengan 3 lagu baru termasuk trek dari demo terkenal “Fecal Matter”.

Band
* Kurt Cobain - vokal, gitar (1987-1994)
* Krist Novoselic - bass (1987-1994)
* Dave Grohl - drum, vokal (1990-1994)

Sebelum anggota
* Harun Burckhard - drum (1987-1988)
* Dale Crover - drum (1988, 1990)
* Dave Foster - drum (1988)
* Chad Channing - drum (1988-1990)
* Jason Everman - gitar (1989)
* Dan Peters - drum (1990)

Anggota Tur
* Pat Smear - gitar (1993-1994)
* Lori Goldston - cello (1993-1994)
* Melora Creager - cello (1994)
posted by bagus prayitno @ 7:14 PM   0 comments
The Best VST Plugin Drum For Recording

VST is Virtual Studio is being introduced by Steinberg, VST itself functions to manipulate hardware devices using software audio studio. VST types are as varied as guitar, drums, EQ, mixer, recording and others. maybe you can find more VST on google, you'll find it in large quantities. hehe
for hobby to play drums, this time I'll post the best drum VST for now.


1.Native Instrument Baterry

BATTERY 3 is the professional standard for drums and percussion. The latest version of the acclaimed drum sampler fuses an extensive library with functionality and simplicity. A powerful new engine and a host of sound shaping options deliver tight, punchy drums while the user-friendly interface guarantees instant access and complete control. Whether electronic or acoustic, BATTERY 3 will have your drums rolling in no time.Drummer's DelightBATTERY 3 is armed with an extensive sample library.



2.ToonTrack SuperiorDrummer

This Toontrack Superior Drummer 2.0 drum sampler crossgrade offers registered owners of Toontrack's EZdrummer an opportunity to save some cash. Superior Drummer 2.0, featuring the first part of "The New York Studio Legacy Series," is a complete overhaul of the original dfh Superior engine. The Toontrack team made painstakingly sure not to lose any of the sound quality, attention to detail, and musicality of their popular drum sampler. Superior Drummer 2.0 has been redeveloped for optimized use with e-drums with more effective use of sample layers and much improved loading times. It includes custom MIDI played by session drummer Nir Z accessed through its new customized MIDI engine and arranger, EZplayer Pro, and has standalone capacity through Toontrack solo. Premium UK-based software developer Sonalksis has outfitted the Superior 2.0 with a 5-band EQ, high and low pass filter, compressor, gate, and transient designer filters. The new interface is reminiscent of EZdrummer with its simple handling and layout but gives the user layer upon layer of in-depth features to create the ultimate drum track. Superior Drummer 2.0's samples were recorded by Pat Thrall, Neil Dorfsman, and Nir Z at Hit Factory, Avatar Studios, and Allaire studios, NY. The three have worked with artists as diverse as Meatloaf, Celine Dion, Nick Lachey, Sting, Bruce Springsteen, Dire Straits, Beyonce, Björk, Kiss, Joss Stone, Genesis, John Mayer, and Chris Cornell.     

3.ToonTrack EZDrummer

EZdrummer was designed to give you optimum drum-sample quality presented in a compact, affordable plug-in format that's as easy to use as it is to mix. With Toontrack's EZdrummer, musicians and producers can simply drag-and-drop audition sounds and construct drumkits recorded with multi-microphone setups. You also get a mixer that allows stereo and multitrack routing into the host via a single plug-in and has presets for quick mix modes quick sound changing. With the second-generation Toontrack Percussive Compression (TPC), system requirements are low, meaning this is a very accessible virtual kit worthy of high-end studios, but available for the home studio too. EZdrummer sampler features the recording and producing expertise of Pat Thrall (Pat Travers, Black Crowes) and Neil Dorfsman (Dire Straits, Paul McCartney), the drumming skills of Nir Z (Genesis, Joss Stone, John Mayer), and the engineering help of Toontrack's own Mattias Eklund and Henrik Kjellberg. Their combined efforts have produced an extensive collection of more than 8000 MIDI files captured at Avatar Studios, a 50-year old venue that has been the place where a veritable who's who of award-winning musicians have bottled their magic.EZdrummer is now Windows Vista compatible.
      
4.Addictive Drum

Addictive Drums is built on three major, and equally important, building blocks. You really need ALL three of them to get a complete drum production: Drum Samples Drum samples of professional quality from the best drum kit brands available recorded in a studio with great acoustics, with a multi-mic setup, stored in a multichannel format. Production Tools Mixer, Insert Effects, Reverbs and the know-how of a sound technician/producer. Beats & Fills Grooves, Beats and Fills recorded by a great drummer in different styles, tempos and feels.Addictive Drums offers all this, in ONE easy-to-use plugin, compatible with all the major host softwares out there! "Flexibility is very important to me. I need tools that sound just right, regardless of production style. With Addictive Drums, I'm never out of options." Max Martin (Katy Perry, Pink, Kelis, Kelly Clarkson, Britney Spears, Backstreet Boys, *Nsync and many more ) User Interface Addictive Drums consists of four main pages, the Kit Page, where you can view all of the kit pieces, the Edit Page with all the insert effects, the FX Page with reverbs and the Beats Page wich contains the 3500+ MIDI file library.

5.FXpansion BSD

EZdrummer® is a multi-microphone drum sampler designed for musicians and producers in need of a compact, affordable, easy to handle plug-in without compromising sound quality or control. The visualized drums in the interface combine auditioning of sounds and drumkit construction. The extensive drag and drop MIDI library (featuring 8000+ MIDI files) enables users to create a great draum track in just a few clicks. For more advanced handling, users can control microphone bleeding and levels between drums using the internal mixer.
The mixer also allows stereo and multitrack routing into the host through one single plug-in, and thanks to the second generation Toontrack® Percussive Compression (TPC), system requirements are kept to a minimum.
The drums for EZdrummer® were recorded, produced and played with the best in the business. From our pro Superior Drummer® line we’ve adopted the humanizing features that are instrumental in making our drum samplers the pinnacle in digital drum production.
With EZdrummer®, Toontrack® have stepped into the next generation of acoustic drum samplers.


posted by bagus prayitno @ 3:41 AM   0 comments
history of kurt cobain
Tuesday, August 14, 2012
Kurt Donald Cobain also often called Kurt Cobain is fronmant a genre of grunge band from Seattle USA, namely Nirvana, Cobain was born on February 20, 1967 at Arbendeen AS.Ia musicians inherited from his mother who had musical talent. His aunt and uncle's guitar player one of the band.Initially, Cobain showed an interest in art and music, so many things which interested him, the talent was even seen time in kindergarten. He learned to play piano, play the drum set children, his parents gave him and was always loyal to listen closely. On another occasion Cobain also incorporated in the baseball league. He sometimes spends time with his little sister Kim was born in 1971, but when Cobain was going through the development of all his interest, just when he was faced with his parents, his family began to fall apart and frequent quarrels, which eventually led to divorce .After his parents divorced, then 9-year-old Cobain, a quiet child. He went to live with his father after the divorce. Every weekend, he visited his mother and sister. His father married again, which makes it even more isolated and less affection. At one time, this is one bright spot, and the transition from a difficult life. At that time he received a gift from his uncle Chuck a guitar. Although it has been quite a musical instrument and it has, still trying to inspire his uncle Cobain to play and learn, giving him the motivation and responsibility for the unhappiness in the home. His father always menganianya when he takes something like his half-brother stuff that was born in 1979. Alienated and hateful, that's what finally pushed Cobain began trying drugs in times of adolescence, and the push himself further from his father.In 1982, he went to live with her mother again, but she always found her to spend time with her boyfriend Pat O'Connor. (They later married.) Then enter secondary school in Aberdeen, he was impressed with the teachers and students with artistic talents. Cobain seemed to have strange tastes in content, he drew a sperm transforming into an embryo in one eye studies.Cobain youth grow dim because of his parentsSince finding the music of punk rock like the Sex Pistols, Melvins.Cobain meet friends, with Buzz Osbourne, one of the band.Dia always follow the group wherever the band Melvins drummer Dale Crover pentas.salah one has the most fans, he came to join and training session or just hang out. While in school activities more chaotic, he did more drinking and drug, often getting into fights. While her environment is also often got drunk, and Cobain himself was never matched and get along with my father tirinya.Cobain spent much of his time from 1984 and 1985 to move from one place to another. He spent his life with friends.In July 1985, Cobain and some friends were arrested for scrawling action dijalanan.Dia wall and then receive a fine and a conditional sentence for his actions. Several months later, Cobain started the first band, fecal Matter.Mereka record some songs together, in a house his aunt Mari, but they never play and play afterwards.The following year Cobain trouble with the law again, after being found drunk-mabukannya caused. As a result, he ended up spending several days in jail. Cobain began playing music with bassist Krist Novoselic, two years older than him. They knew each other stems from his brother Robert Krist Novoselic in times of The Melvins. That same year, Cobain started out with Tracy Marander, which is his first girlfriend. Both ended up staying together in Olympia. Although they are difficult to struggle with financial needs, it seems to still enjoy the lifestyle of rock and roll.Cobain spend more time creatively, explore the experience of writing for the Outlet, painting, drawing, and writing lagu.pada cobain formed in 1987 with the formation of a group called Nirvana singer / guitarist Kurt Cobain, bassist Krist Novoselic and drummer Aaron Burckhard, but Aaron Buckland fired. After a change of drummer, Dave Grohl finally entered the band was in 1990 that were previously affiliated with the DC hardcore band Scream.In 1988, Cobain and his friend realize his ambition to become a reality in the world of rock. He finally settled on Nirvana. They made their first single, "Love Buzz", which was released by small independent label Sub Pop Records. Growing popularity of Nirvana in Seattle, and they released their debut album, Bleach, in 1989. Although it failed in the sale, the record shows signs will Cobain talent as a songwriter, especially the song "About a Girl."In 1990, Cobain finally met Courtney Love. The two met while in Portland, Oregon Satyricon. Although they are attracted to each other, their relationship is not directly terjalin.Pada in 1991 they made a big leap, they signed with DGC Records. In the same year, they released Nevermind, a musical revolution. Punk flow of domination, they make a breakthrough with the flow of Grunge, looks dark, rough, especially on vocals and guitar sound made. The single "Smells Like Teen Spirit" went off the market and prove the largest single group of its era.Initially, DGC Records hopes to sell 250,000 copies of Nevermind. However, the album's first single "Smells Like Teen Spirit" quickly gained momentum, thanks in part to significant airplay of music videos on MTV. As they toured Europe in late 1991, the band found it very threatening indicate oversold, that television crews became a constant presence on stage, and that "Smells Like Teen Spirit" almost everywhere on the radio and music television. By Christmas 1991, Nevermind sell 400,000 copies per week in the United States. On January 11, 1992, the album reached number one on the Billboard album charts, displacing Michael Jackson's album Dangerous. The album also topped the charts in various countries around the world.Cobain entered as one of the best songwriters of his generation at the age of 24.Later, Cobain began to worry and confusion about how the music and the market response and the fans. She had started using heroin in the early 1990's.Before his debut album Nevermind, the meeting continued with Courtney Love, February 1992, they married and their children Frances Bean Cobain was born in August of that year. in fact, Cobain and Love was even more entangled in the use of drugs. to Social Services requesting the transfer of custody of her child, because it is perceived to be harmful to the development of drug anaknya.ecanduan make them both more paranoid, they are increasingly strained relations, but also found cases of weapons possession in the year 1993, as well as attacks on the police will take the weapon home. Utero Nirvana released the album was released in September 1993. The lyrics are very personal about the struggles of life. Different Cobain lived with his band members, but he continued forward. November 1993 for MTV's Unplugged series of European tours and winter, the drug still can not get out of him. Cobain spent some time in Europe with his family. On March 4, 1994, in room hotel Rome, Italy, he attempted suicide by drug overdose. Love found in grave condition, he was taken to the hospital in a coma. While the official reports say that he did not accidentally overdose, Cobain had a clear intention to commit suicide, after he found left a suicide note.After coming to the United States, Cobain became a hermit, he spent much time alone with narkobanya addiction, getting worse and worse, out of the clinic to the healing process, and even when he escaped from the clinic because it is not strong and was getting mad with his addiction.Finally, 5 April, 1994, at the guest house behind his home in Seattle, Cobain committed suicide. He put the gun into his mouth and menembakannya, killing him instantly. He left a suicide note addressed to the fans, as well as his wife and daughters. Although the police officially declared him dead by suicide, but there are some peculiarities and possibilities involved in the death of Cobain Love, because of evidence that had used his credit card spending, while Cobain was found dead when the transaction is done.Even after his death at the age of 27, Cobain continues to intrigue and inspire fans, with Cobain is gone, there struggle about what to do with what he left behind. Grohl and Novoselic fought with Love for years over Nirvana. In September 2002, Love announced the album material that has not been released. An anthology of their songs, Nirvana, "You Know You're Right." Two collections that include other ingredients, previously unreleased in 2004, 2005 Sliver: The Best of box.with unreleased song "You Know You're Right"source: kaskus.us, google.com

Labels:

posted by bagus prayitno @ 8:21 AM   0 comments
Tips Blong Muncul Di Google Search
Saturday, August 11, 2012
  1. Update Blog, tiap seminggu sekali updatelah blog kamu dengan membuat postingan baru ataupun update latest post.Setiap pencarian di google engine maka akan muncul posting-posting terbaru
  2. Title Postingan. Title posting ini sama pentingnya dengan title blog.Untuk membuat title atau judul post sebainya di perbaiki betul yang sekiranya keywordnya banyak di pikirkan oleh orang.paling tidak membuat title yang simpel
  3. Title Blog, Title blog ini sangat penting dan sangat berpengaruh terhadap hasil pencarian di search engine, jadi pintar-pintarlah untuk memilih title blog / website. Buatlah title blog yang menggambarkan isi dari blog kamu. .
  4. Promosikan blog / website kamu, promosikan blogmu ke banyak website / blog, forum, situs2 promosi gratis, dll. Karena semakin banyak link blog / website kamu tersebar maka akan semakin sering pula spider searh engine mengunjungi blogmu. Dan banyak juga orang-orang yang iseng-iseng mengunjungi blog / website kamu.
  5. Coba ketikkan alamat URL blog / website kamu di google search kemudian tekan Enter. Jika blog kamu muncul berarti sudah ke index di google tapi mungkin masih kalah bersaing dengan blog / website yang lain. Dan jika blogmu tidak muncul berarti belum keindex di google. Coba daftarkan blog kamu di http://google.com/addurl. Hasil tidak langsung jadi, perlu waktu supaya blog kita terindex oleh google
posted by bagus prayitno @ 10:48 AM   0 comments
(Click Here) Download Brain Sync / Brain Waves Cllection
Friday, August 10, 2012
brain wave,your brain made better:
brain wave = gelombang otak adalah gelombang dengan frekuensi  tertentu untuk mengubah struktur mindset kita
"tahukah anda bahwa otak sadar bekerja hanya 20% dari kehidupan kita, sedangkan sisanya sebesar 80% merupakan hasil dari kinerja otak bawah sadar (Albert Einstein)."
Brainwave adalah alat untuk menanamkan sugesti secara perlahan-lahan kedalam pikiran bawah sadar manusia dengan menggunakan frekuensi tertentu dan perpaduan binnaural beats tertentu. contoh: dengan menggunakan brainwave attract love (tau dari kaskus) otak akan lebih banyak menciptakan hormon yang disebut pheromones.
efek samping dari brain wave,yang saya rasakan saat pertama kali mendengarkan yaitu mual, gelisah, pusing dan mengantuk.Percaya tidak percaya ini hanyalah sugesti kita saja.sebaiknya bersugesti yang positif saja gan.saya berhasil setelah 1 minggu mendengarkan brain wave ada sedikit efek untuk diri saya :D , untuk mendengarkan anda tidak perlu fokus, cukup pasang headphone bisa sambil belajar, baca buku.untuk headphone harus yang bagus soundnya,otomatis mahal gan,jangan pake headphone yang 50rb'an, bisa² anda jd idiot..wkwkkw *justkidding. untuk lebih lengkapnya mungkin teman² bisa mempelajari lebih detailnya di kaskus atau forum².

awakening kundalini : http://adfoc.us/581007456323
break Through Trainingin The Zone - Includes Inst : http://adfoc.us/581007456378
creating success : http://adfoc.us/581007456392
deep insight part 1 :  http://adfoc.us/581007456413
deep insight part 2 : http://adfoc.us/581007456424
deep meditation : http://adfoc.us/581007456456

update coming soon gan



Labels: ,

posted by bagus prayitno @ 8:47 AM   1 comments
(Click Here)Age Of Empires III 3 WarChiefs
Saturday, July 21, 2012
Download Age of Empires III WarChief full version




download here !


Crack : http://adfoc.us/581007455827
Part 1 : http://adfoc.us/581007456175
Part 2 : http://adfoc.us/581007456176
Part 3 : http://adfoc.us/581007456178
Part 4 : http://adfoc.us/581007456180
Part 5 : http://adfoc.us/581007456181
Part 6 : http://adfoc.us/581007456183
Part 7 : http://adfoc.us/581007456184
Part 8 : http://adfoc.us/581007456185

Labels:

posted by bagus prayitno @ 8:32 AM   0 comments
Looking to earn extra cash online?
Wednesday, June 6, 2012
Advertisers
ClixSense is an industry proven method that allows website publishers of every size or budget to direct targeted and unique traffic to their website. This is the same system that the largest online retailers in the world take advantage of for their advertising needs. ClixSense offers this opportunity to every web merchant whether you are a start up business with a minimal advertising budget or if your business is already established but you are desiring additional web exposure. For as little as $2.40 you can position your website to be exposed to potential customers. ClixSense has developed sophisticated online tracking and monitoring systems to ensure that every dollar you spend advertising with ClixSense delivers to you the most bang for your hard earned advertising dollar. Our industry leading software virtually eliminates any type of Internet bots that automatically click through your ads. For this reason, you can rest assured that your ads are being viewed by real customers with true buying power


Customers
By taking advantage of the ClixSense online advertising program, as a potential online consumer, you can actually get paid for your web browsing, up to $0.02 for every website visited. The income you earn is paid directly to you every month. The best part about the ClixSense program is that as a potential online consumer, there is no charge to register your new account and begin earning money immediately.

ClixSense offers one of the most lucrative affiliate programs online. Not only are you compensated for referring others you also get commissions whenever your direct referrals click on PTC Ads, purchase advertising, complete simple tasks and offers, and whenever they or their referrals upgrade to Premium through 8 levels! With multiple streams of income your earnings potential is unlimited. Commissions for Premium members are substantially higher than Standard members - upgrade your account to Premium and multiply your earnings today!

PTC Ad Clicks

STANDARD SponsorsPREMIUM Sponsors
Each time your direct referrals click on PTC (Paid-to-Click) Adverts not only do they get paid but you get paid too! With unlimited referrals your earning potential is endless. There are 4 different ad types, each offering a different commission - 

Micro$0.0002$0.0004

Mini$0.0010$0.0020

Standard$0.0020$0.0040

Extended$0.0040$0.0080



CrowdFlower Tasks

Yet another income stream. ClixSense gives everyone the opportunity to earn more by completing small Tasks, but by referring others you also earn commissions on their work. Each time your direct referrals complete tasks you get paid!

click banner for free register

 







my proof payment



Labels:

posted by bagus prayitno @ 11:47 PM   1 comments
About Me

Name: bagus prayitno
Home:
About Me:
See my complete profile
Previ0us P0st
ArcHivE
Links TemAn
banner

banner angingmammiri Website Beritane Klaten - KlatenOnline.Com

© Bagus Blog .Blogspot Template by try to death